(function (h, o, t, j, a, r) { h.hj = h.hj || function () { (h.hj.q = h.hj.q || []).push(arguments) }; h._hjSettings = { hjid: 1133926, hjsv: 6 }; a = o.getElementsByTagName('head')[0]; r = o.createElement('script'); r.async = 1; r.src = t + h._hjSettings.hjid + j + h._hjSettings.hjsv; a.appendChild(r); })(window, document, 'https://static.hotjar.com/c/hotjar-', '.js?sv=');

Konstant fremgang hos Byg-e i 2020

Kunderne har for alvor fået øjnene op for Byg-e, og derfor har vi oplevet stor fremgang i antallet af brugere og dokumenter, der sendes gennem Byg-e. Vi nærmer os nu vores ambitioner for fremtiden, der som altid er at få hele branchen til at bruge Byg-e’s produkter.

2020 har for Byg-e’s vedkommende været præget af fremgang på alle områder. Mange nye kunder er kommet til – både store og små - og som følge deraf også en meget større udveksling af dokumenter. Trafikken forøges månedligt og har aldrig være større.

Figur 1.

Figur 1 viser stigningen i procent på antallet af ordrer, der kører gennem Byg-e's systemer i forhold til forrige år. Særligt i det seneste år har Byg-e haft en meget stor fremgang på over 20 % i antallet af ordrer. Vi forudser en yderligere stigning i 2021.

Figur 2.

Figur 2 viser en solid stigning i antallet af fakturaer, der kører igennem Byg-e's systemer helt tilbage fra 2018. I det seneste år har stigningen i forhold til året før været på næsten hele 30 %. Også her forventer vi en yderligere stigning i år 2021.

Figur 3.

På Figur 3 ser vi, at vi i de seneste fem år konstant har fået flere tilmeldte virksomheder. Særligt i 2019 og 2020 er der virkelig kommet mange nye virksomheder til, som alle har fået glæde af Byg-e's services. I 2021 er forventningen ligeledes, at der vil ske en pæn stigning i tilmeldingerne.